Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

29 martie 2011

Pat dublat

Intr-o familie totul se face impreuna, in doi. De ce nu ar fi si patul la fel, adica nu doar pentru doi, ci si dublat la propriu? Astfel a fost conceput patul pe care urmeaza sa-l descriu pe scurt.

Parti componente: 2 sertare laterale; cadrul de sustinere; traverse la interior; tablie la perete; 2 noptiere prinse de tablie.
Culori materiale: pal melaminat de 18 mm macasar si alb (la interior).
Cantul de pe margini: ABS de plastic lat, la culoare cu materialul la vedere (macasar).
Dupa cum spuneam acest pat a fost dublat, adica intreg cadrul de sustinere cat si tablia de la perete au fost "captusite" la interior, respectiv spre perete (partea care nu se vede) cu pal melaminat alb, pentru a da un aer nou modelului. :)
Manerele rotunde de tip scoica ale sertarelor sunt ingropate, iar cele ale noptierelor, de culoarea aluminiului, sunt aplicate. Spatiile ramase pe langa sertare, de asemenea, pot fi folosite pentru a pune la pastrare cutiile cu pantofi de iarna si asa mai departe... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu