Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

24 martie 2011

Intr-o garsoniera mica (partea 2)

In aceasta parte a doua am sa va arat o bucatarie mica dar moderna si o comoda pentru un living cu tapet. :)
Mai intai bucataria. Fiind, asa cum spuneam, o bucatarie mica, mobila a fost proiectata pe colt. Culoare material: pal melaminat macasar de 18 mm grosime. Cantul de pe margini: ABS (de plastic) de 2 mm grosime. Blatul: gri aluminiu.Parti componente:-in partea de sus, sunt 4 corpuri, incepand cu cel de deasupra frigiderului; usile batante au pistoane cu gaz, iar corpul pe colt are usa din 2 bucati cu balama blum (deschidere 170 grade); hota este "anexata" unuia din corpuri, iar burlanul ei este mascat printr-un mic dulap sub grinda tavanului;

-in partea de jos, se poate vedea, imediat langa frigider, cosul jolly; corpul de sub chiuveta incorporata in blat are si el usa din 2 bucati cu balamale blum (deschidere 170 grade); urmeaza cuptorul incadrat in mobilier, cu un sertar deasupra lui; apoi plita prinsa in blat si un corp cu cateva rafturi, fara usa. Manerele de inox sunt asortate cu inoxul chiuvetei si al hotei.

Urmeaza la rand comoda pentru televizor, din livingul cu un perete tapetat.
Culori materiale: pal melaminat de 18 mm macasar si maslin. Cantul de pe margini: ABS macasar lat pentru polite si blatul comodei, pentru restul contururilor cant ABS macasar ingust, de 2 mm.
Parti componente: comoda propriu-zisa este impartita in 3 - un spatiu liber, fara usa, un sertar si un mic dulap cu usa stil bar, cu piston de sustinere cu gaz; 3 polite dublate prinse pe o placa de pal melaminat (maslin) fixata, la randul ei, pe perete; picioarele reglabile in inaltime se potrivesc la culoare cu manerele de inox.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu