Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

9 martie 2011

Cuier util si dulapioare pe perete

Cuierul de mai jos este util datorita spatiilor multiple pentru depozitare: un turn cu multe rafturi si 2 dulapuri, pozitionate unul sus, deasupra agatatorilor si altul jos, pe podea. La mijloc, agatatorile pentru haine sunt prinse pe 2 fasii late de pal. O bara de inox uneste cele 2 dulapuri mai sus amintite si intregeste designul cuierului. Culoare material: pal melaminat de 18 mm cires. Cantul de pe margini: ABS cires de 0,4 mm, iar la usi ABS cires de 0,2 mm.

Patul din imaginile de mai jos avea nevoie de o completare. Asa ca, s-au prins pe perete 2 dulapioare despartite de 2 polite pe post de raft, (cel de la mijloc s-a adaugat dupa terminarea montajului, neaparand in pozele de fata), pentru carti sau obiecte decorative. Culoare material: pal melaminat de 18 mm cires. Cantul de pe margini: ABS cires de 0,4 mm, iar la usi ABS cires de 0,2 mm. Manerele micilor usi sunt o combinatie de aluminiu cu cires. In stanga si in dreapta patului se pot vedea cate 2 polite mici prinse pe cate o fasie de pal. Ele nu inlocuiesc noptierele, dar sunt de folos atunci cand vrei sa ai telefonul la indemana. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu