Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

19 martie 2011

Intr-o garsoniera mica (partea 1)

Cand vine vorba de a mobila o garsoniera, este clar ca avem de-a face cu spatii inguste, de care trebuie sa ne folosim cat mai mult posibil. Iata cum, in camera de zi s-a "construit" un dressing in 2 culori, cat un perete. Culori materiale: pal melaminat de 18 mm macasar si maslina verde. Cantul este bineinteles, de buna calitate si anume ABS aluminiu de 2 mm. Cu ajutorul profilelor de aluminiu a fost incorporata la mijlocul usilor dressingului cea de-a doua culoare, maslina verde. Compartimentare: 4 spatii pentru umerase (cu sisteme inox care se trag in afara), incadrate de 2 compartimente cu rafturi si sertare; partea de sus este lasata "libera", necompartimentata, fiind folosita pentru a depozita de ex. cutii de pantofi, lenjerii de pat, paturi etc.
Trecem acum spre o alta zona a garsonierei -> camara. Aici transformarea este una originala, astupandu-se rafturile si masina de spalat cu usi culisante prinse pe fasii de pal si adaugandu-se ceva in plus la interior. Veti vedea!
Culori materiale: pal melaminat de 18 mm macasar si maslina verde. Cantul este ABS de 2 mm la culoare cu materialul predominant (macasar). La interior, deasupra masinii de spalat, s-a prins pe 2 şine o usa care culiseaza dintr-o parte in alta si pe care s-au prins ulterior agatatori pentru haine (gen cuier). Totul este acoperit de acele usi culisante de care pomeneam mai devreme, ca la dressingul de mai sus. Maslina verde este incorporata si aici cu ajutorul profilelor de aluminiu.

Un comentariu: