Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

2 august 2010

Birou pe coltz si mobila de dormitor

Culorile placute intretzin intr-o camera o atmosfera linistita, transmit o stare de bine. Asa se intampla si in cazul acestui dormitor: atat biroul cat si restul mobilierului au in alcatuirea lor pal in 2 culori "moi"(arin albastru si par salbatic). Deasupra, peste corpuri, se afla 4 usi culisante cu profil de aluminiu, prinse pe o rama de pal, care au ca scop ascunderea unor obiecte depozitate pe mobila. O idee ingenioasa si practica, inlocuind cu brio un intreg dulap care ar fi ingreunat mult prea mult intreaga "constructie".

Biroul pe coltz de langa fereastra are pe margini cant PVC cu acoperire (aluminiu), un mic dulap cu raft, 2 polite mari (una pentru unitatea calculatorului, alta pentru imprimanta) si un keyboard pentru tastatura.

Pe perete, deasupra biroului, a fost prinsa o placa mare, cu politze pentru cartzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu