Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 iulie 2010

Birou pe coltz -> in balcon

O idee mai mult decat interesanta a fost aceea de a folosi balconul pe post de incapere de lucru. Am asezat, asadar, un birou pe coltz simpatic, cu multe sertare, cu o politza prinsa pe blat, sprijinita de o bara de inox si una in loc de keyboard, prinsa de picioarele biroului. Culoarea materialului este paltin, o culoare deschisa si placuta. Cantul este PVC cu acoperire, asortat cu manerele metalice. Pe politzele de pe perete se vor aseza cartzi sau dosare, in functie de dorintza clientului.2 comentarii:

  1. Imi place biroul din balcon, chiar eram in cautare de idei pentru asa ceva. Inspiratie am (poti vedea aici: http://cutepole.com/?p=307 ), dar nu prea multa:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine ca ti-a folosit macar pentru o idee! :D

    RăspundețiȘtergere