Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

18 august 2010

Dormitor cu negru

Negrul poros si vanilia sunt culorile care se gasesc in acest dormitor. Patul cu cant PVC cu acoperire (aluminiu) si sertar lateral, este incadrat de 2 mici noptiere pe picioare de inox. Dressingul de langa pat este sustinut de asemenea de picioare de inox, usile au profil de aluminiu si sistem culisant, oglinzi care vor fi aplicate ceva mai tarziu. Biroul pe coltz din camera are dubla intrebuintzare: masa de lucru pentru calculator si boudoir, urmand sa fie aplicata o oglinda pe palca semirotunda de pe blatul biroului.

Incepe montarea dressingului. Se va putea vedea si finalul, dar si compartimentarea interioara.

5 comentarii:

  1. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu prea imi dau seama cum arata dormitorul. Era bine daca aveai o poza cu toata camera

    RăspundețiȘtergere
  3. spatiul nu imi permitea o poza de ansamblu. probabil sunt derutante si oglinzile dressingului. :)

    RăspundețiȘtergere