Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 februarie 2011

Masuta de toaleta si masuta de cafea

O astfel de masuta de toaleta poate fi de ajutor oricarei doamne sau domnisoare, atunci cand trebuie sa se pregateasca pentru diverse ocazii (ma refer aici la machiat, demachiat, aplicat tot felul de creme pe maini, pe corp, etc). Partile componente: blat cu cant PVC cu acoperire pe margini, un sertar si un mic dulapior in stanga, cu raft la mijloc. Culoare material: wenge. Restul marginilor au fost cantuite cu cant ABS aluminiu, combinat cu manere asortate (culoarea aluminiului).


Masuta, una foarte simpla, este confectionata din pal melaminat in 2 culori: negru poros si crem. Pe margini se poate vedea cantul ABS aluminiu de 0,4 mm. Rotilele masutei ajuta la mutarea acesteia in orice colt al camerei, sau de ce nu, al casei.

5 comentarii:

  1. Buna. E de vanzare masuta cu oglinda? Daca da, te rog sa ma contactezi: dyna.robu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! masuta cu oglinda a fost facuta la comanda si dupa preferinta unui client. daca esti interesata de o astfel de masuta contacteaza-ma la tel. 0721993542 si te pot ajuta cu una la fel. numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua!Mi-a placut f mult ceea ce am vazut pe acest blog:)..Ma intereseaza o masuta de toaleta identica cu cea de mai sus facuta pe comanda(de d-voastra)...imi puteti spune va rog la ce pret a fost facuta pentru clientul respectiv?Sau cel putin daca imi puteti face o oferta de pret...Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara as vrea sa stiu la cat ajunge masa de toaleta cu oglinda

    RăspundețiȘtergere
  5. buna seara! pretul unei astfel de masute pleaca de la 250 de ron si poate ajunge pana la 500 de ron, in functie de marime, pal si culoare.

    RăspundețiȘtergere