Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

3 februarie 2011

Bucatarie cu bancute si pantofar pentru hol

Am sa va arat in aceasta postare ca o bucatarie mica poate "aduna" familia la masa. :)
Din cauza lipsei de spatiu, aceasta bucatarie a trebuit sa se adapteze. Asa ca, impartirea corpurilor suspendate si a celor de jos a trebuit sa fie cat mai eficienta. Pornind de la frigider avem: un turn inalt cu 2 usi, urmeaza corpul cu picurator deasupra chiuvetei, corpul cu hota (incorporata, pentru a fi la nivel cu celelalte corpuri) si un ultim corp cu raft la mijloc prin spatele caruia trece teava de gaz. In partea de jos, pornind de langa turn, se afla chiuveta din inox prinsa pe un corp zidit, apoi aragazul si un corp cu 4 sertare, alaturi de 2 usi cu rafturi la interior. Culoarea materialului: cires. Alte detalii: cantul folosit este ABS 0,4 mm aluminiu; blatul aluminiu de 30 mm grosime; manerele aluminiu; picioarele de aluminiu reglabile in inaltime, faciliteaza pozitionarea corpurilor pe suprafata gresiei.

Bancutele (din pal melaminat cires de 18 mm), cantuite cu acelasi fel de cant ABS (de 0,4 mm), sunt asezate la fereastra, acolo urmand sa fie locul pentru luat masa.

Pe hol, dulapul pentru pantofi in 2 usi, este confectionat din acelasi pal ca si bucataria. Culoare material: cires. Cantul este, de asemenea, ABS aluminiu de 0,4 mm iar manerele aluminiu se asorteaza foarte bine. Avem si aici picioarele reglabile in inaltime. Rafturile de la interior sunt pozitionate normal, adica drepte, spatiul holului permitand acest lucru. In caz contrar exista o solutie simpla: pozitionarea lor in plan oblic, adica aplecate spre perete, pantofii urmand sa fie asezati ceva mai inclinati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu