Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

4 martie 2010

Masuta cu ventilatoare pentru laptop


Am avut un cooler pentru laptop, sau mai pe romaneste un "racitor"...era din plastic. L-am rupt fara sa vreau. Avand nevoie de el, fiindu-mi de mare folos atunci cand folosesc laptopul, m-am gandit sa ii scot ventilatoarele si sa-mi confectionez o masutza "racitoare" mult mai comoda. Picioarele sunt mai inalte decat inainte, o pot pune chiar si pe pat fara ca ventilatoarele sa fie afectate. Am avut o problema cu firul, era prea scurt pentru ceea ce vroiam eu sa fac. Dar mi-am amintit ca am prin casa o tastatura pe care nu o mai foloseam de ceva vreme, asa ca am folosit firul ei care s-a potrivit la fix, avand pana si mufa la fel cu cea a coolerului rupt.
Am sa atasez si alte imagini cu aceasta masutza pentru o mai buna edificare.

2 comentarii:

  1. Ești ingenios nu am ce zice. Dă-i bice înainte, nu știi niciodată ce va aduce viitorul. O zi bună și deie Domnul să răsară soarele și pe strada noastră!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sa fie, Cosmin! Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere