Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

24 martie 2010

Interioare pe wenge: bucataria

A venit si randul bucatariei: culoarea este wenge, desigur :D, cantul in schimb este asortat cu manerele-aluminiu pentru o mai buna evidentiere a liniilor drepte ale mobilei. Cuptorul este incadrat intr-un mic turn pentru a fi mai accesibil si pentru a da un aer mult mai modern bucatariei. Plita este incorporata in blat, la fel si chiuveta cu tente de aluminiu. Inclusiv hota este asortata, fie cu manerele, fie cu chiuveta sau cuptorul. Usile corpurilor de sus se deschid cu ajutorul pistoanelor pe gaz (asa numitele "usi batante"). Totul se asorteaza si se completeaza!

La partea de jos se afla cosurile jolly (pentru sticle si borcane), ele incadreaza corpul cu sertare.

Nu putea sa lipseasca masa! De marime potrivita, aceasta masa are picioare de inox, cant aluminiu PVC (cu acoperire), iar blatul este dublat pentru mai mult efect.


Sper ca v-am bucurat privirea si de data aceasta cu cele 3 interioare pe wenge! Si mai sper inca ceva: sa nu va dezamagesc...privirea...nici pe viitor! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu