Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

17 februarie 2010

O bucatarie in 2 culori prezentata in mai multe imagini edificatoare...



M-am gandit sa va arat in mai multe imagini, in mai multe ipostaze, o bucatarie moderna, in culori moderne, care mareste, parca si mai mult spatiul in care este amplasata.
De data aceasta hota nu a mai fost incorporata intr-un corp, datorita formei si faptului ca arata mult mai bine asa, libera si la vedere. In schimb, plita si cuptorul devin una cu mobila, ele fiind incadrate perfect sub hota, intr-un singur corp. Sertarele sunt cu extractie totala si se inchid singure, fiind nevoie de un minim efort din partea utilizatorului. De asemenea, sertarul jolly este prezent si aici, el adapostind sticle de tot felul, necesare prin bucatarie.
Usile batante, cu pistoane cu gaz, sunt practice si la indemana pentru corpurile de sus, cele prinse pe perete. O data ridicate, usile raman in aceasta pozitie (facilitand accesul la produsele depozitate in spatele lor), sustinute de pistoane, pana cand printr-o miscare usoara sunt trase la loc si inchise. Culoare material: portocaliu, argintiu metalic (ambele fara fibra); manerele asortate, in 2 culori ca si mobila.

4 comentarii:

  1. Dragutz, am pus si eu cateva bucatrii dragutze pt inspiratie:
    http://jurnaldedesigninterior.blogspot.com/2010/02/bucatarii.html
    cum ti se par?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este buna ideea ta de blog. Mi-a placut ce am vazut. Facem un schimb de linkuri?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat ar costa o bucatarie precum cea din imagine?

    RăspundețiȘtergere
  4. O astfel de mobila de bucatarie ajunge cam la 3800 ron, in functie de dimensiuni si accesorii.Daca vrei detalii contacteaza-ma pe email sau la telefon,id mess.

    RăspundețiȘtergere