Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

2 februarie 2010

Incaperi confortabile si primitoare.Un dormitor confortabil, cu pat mare, te indeamna sa te relaxezi (salteaua nu este inclusa in pretul mobilei, se achizitioneaza separat de catre client). Este realizat in 2 culori, palul de 18mm. Culori material: cires, crem.


Sufrageria din imagine este una vesela, menita sa iti inveseleasca musafirii. Palul este de 18mm fara fibra, lucios. Culoare material: crem, albastru mat.Dormitorul din imagine este pt. o persoana, de exemplu pt. un tanar/tanara adolescent/a. Imbinarea culorilor este si aici una vesela, interesanta. Camera poate fi destinata studiului, cititului, iar seara odihnei. Palul este de 18mm, fara fibra. Culoare material: verde crud, alb, crem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu