Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

16 ianuarie 2010

Exemple de mobila facuta de mine (cu descrieri scurte si la obiect), alaturi de cateva imagini edificatoare


Aici este o linie de jos a unei bucatarii destul de mica, ce-i drept. Dar pana la urma de aceea clientul doreste mobila la comanda, sa se incadreze in spatiu, fie el mare sau mic! Blatul este intrerupt pt. ca nu am folosit o plita incorporata, ci un aragaz normal. Palul este de 18mm, grosimea ideala pt. o mobila de calitate. Culori material: cires, fag.





In imaginea alaturata este o mobila de bucatarie in 2 culori, cu plita incorporata in blat. Acum se poate vedea si linia de sus (in ex. de mai inainte am exemplificat partea de jos). Palul este, desigur de aceeasi marime, 18mm.
Culori material: fag natur, calvados.









Masuta aceasta este una simpla, cu o bara de inox intr-o parte si cateva spatii de depozitare in cealalta parte (carti, reviste, etc.). Palul este de 18mm si in acest caz. Pe marginea blatului de sus am aplicat cant PVC, un cant de plastic cauciucat cu acoperire a marginii. Rotilele faciliteaza deplasarea dintr-o parte in alta a unei camere.
Culori material: cires natur, wenge, par salbatic.







Masuta aceasta este una pliabila, de cafea, usor de folosit si depozitat. Corpul de pe mijloc al masutei este prevazut cu o usa (deci se foloseste si spatiul dintre blaturi) iar la interior se afla un raft. Si aici rotilele faciliteaza miscarea masutei.
Culori material: mahon, crem (fara fibra).









Poza aceasta exemplifica un dormitor in 2 culori, cu un pat cu sertar, dulapuri pt. haine, polite si rafturi.
Culori material: mar salbatic, cires natur.











Aici se poate vedea un dressing cu usi culisante. Cu un astfel de dulap economisiti spatiu iar usile se vor deschide mult mai usor spre stanga sau spre dreapta.
Culori material: wenge clasic.
















Cuierul acesta este unul simplu, gardutz cu dulap jos, pt. depozitarea cremei de pantofi, perie etc. Fasiile de sus sunt prinse pe perete, iar dulapul de jos este sustinut de picioare mici de inox si este mobil.
Culori material: crem, ciocolata (ambele fara fibra).














Tin sa precizez inca o data ca imaginile de mai sus reprezinta doar cateva exemple din multele mele comenzi pe care le-am avut de-a lungul timpului. Culorile sunt mult mai diversificate, la fel si modelele. Voi mai adauga pe parcurs si alte imagini, descrieri si actualizari.

5 comentarii:

  1. Proba! Proba! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa mobila ta...


    dar ideile sunt super...combinatii de culori...canturi...conteaza foarte mult in realizarea unei mobile...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai folosi coltare la corpurile suspendate care nu au usa de mascare. Coltarele se pun numai pe laterale sau iei de alea 3d si le pui in colturi sus. ar lateralul trebuie sa fie baza. Iar la corpurile fara usa foloseste ori spate pli ori o pazie decor in care sa dai gaurile de prindere.

    RăspundețiȘtergere