Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

21 ianuarie 2010

Poze, poze, poze...pt. vizitatori!


In aceasta imagine se poate vedea un corp cu sertare blum. Adica, extractia sertarului este totala, inchiderea automata, fara prea mult efort (un simplu gest de impingere ii transmite un impuls, inchizandu-se singur).
Culoare material: aluminiu, orange.


Imaginea de fatza aduce in prim plan un pantofar ingust dar incapator: cu manere ingropate, cateva politze laterale, o bara de inox care strapunge politele.
Holul este decorat intr-un mod folositor!
Culoare material: stejar, ciocolata.


Comoda din imagine se potriveste in orice dormitor. Modelul este original, interesant si util in acelasi timp. Sertarele mari se imbina intr-o armonie perfecta cu cele mici.
Culoare material: cires.

Masutza aceasta are picioare de inox, groase, iar pe blatul gros sustinut de cele 4 picioare s-a aplicat sticla pentru mai mult efect. Culoare material: wenge.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu