Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

17 ianuarie 2010

Seria exemplelor continua cu alte imagini si scurte descrieri.


Barul din imagine este realizat din pal de 19mm grosime, cu bare de inox, suporti din inox pt. pahare, pe margini cantul este PVC cu acoperire (tot inox). Culoare material: cires natur.









Spatiul de trecere dintre 2 camere a fost economisit la maximum, asezand un dulap foarte practic, cu 4 compartimente incapatoare. Palul este de 18mm grosime, manerele asortate. Culoare material: par salbatic, calvados.













Dormitorul acesta este realizat din pal
de 18mm grosime, cu manere aluminiu; spoturile creaza un efect aparte luminand politele dintre sifoniere. Partea de sus a mobilei, suspendatele, copiaza perfect coltul peretelui. Culoare material: arin albastru.









Mobilierul sufrageriei din poza de fata este alcatuit dintr-o masa asezata pe mijlocul camerei, cu bare de inox si rafturi intr-o parte, impartind spatiul in 3 compartimente, iar in cealalta parte (nu se vede in poza din pacate) cu un raft care imparte spatiul in 2 compartimente; o comoda pt. TV si cateva polite prinse cu ingeniozitate pe perete. Culoare material: wenge clasic.







Biroul din poza (este chiar biroul de la care scriu acum
aceste descrieri scurte), amplasat intr-o camera mica a fost conceput sa ocupe cat mai putin spatiu. Cu toate acestea, calculatorul a incaput foarte bine, imprimanta la fel, pe polita ei sustinuta de o bara de inox.
Pt. ca numarul cartilor studentesti era in crestere si dulapul biroului nu mai facea fata, am avut nevoie de acel turn de langa birou. Culoare material: arin albastru, cires.












Pt. toti cei care viziteaza acest blog: daca aveti nevoie de sfaturi, pareri sau orice altceva legat de mobila, astept sa ma contactati pe e-mail: gurex_78@yahoo.com sau la telefon:0721993542. De asemenea, astept comentariile voastre!

2 comentarii:

  1. Sparg eu gheatza si las un comentariu. Va indemn si pe voi sa faceti la fel, sau va ciupeste tastatura degetele? :D
    Ok, ceea ce vad imi place! Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!Cat ajunge barul?Imi place foarte mult

      Ștergere