Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

1 august 2012

Mai multe geamuri

Luminoasa si spatioasa, bucataria pe care o veti vedea mobilata, a permis amplasarea unor corpuri moderne atat in partea de sus cat si in partea de jos.
Parti componente:
linia de sus - 2 corpuri cu usi metalice (rame aluminiu si geam mat); 1 cop de hota;
linia de jos - mascatorul chiuvetei; 1 corp cu 3 sertare; 1 cos jolly; cuptor incorporat cu sertar dedesubt; blat culoarea aluminiului care incorporeaza atat chiuveta, cat si plita. Tot in partea de jos gasim o prelungire ca o masa a blatului, prelungire care se termina printr-un picior cu cateva spatii pt sticle.
Culoare material: pal melaminat de 18 mm grosime, paltin miere. Cantul: ABS aluminiu. Alte accesorii: glisiere, pistoane, balamale marca Blum; picioare reglabile aluminiu; manere lungi aluminiu; inaltator de blat aluminiu; picurator deasupra chiuvetei.










4 comentarii:

  1. Buna seara, as dori sa stiu dc in corpul cu picurator, partea superioara a acestuia, are tavita separata ?

    RăspundețiȘtergere
  2. corpul are un intermediar, nu tavita. pt a creste rezistenza corpului se poate pune intermediar. la partea de sus a picuratorului, tavita se cumpara separat.

    RăspundețiȘtergere