Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

6 iulie 2012

Una neagra, una lila

In titlul postarii ma refer, bineinteles, la culori: una inchisa, alta ceva mai vesela. Din nou apare lilaul, va spuneam ca incepe sa fie tot mai la moda.
Dormitorul de fata are in componenta urmatoarele: un pat mare de 2 persoane; un dressing cu 3 usi; o masuta cu sertar si oglinda pozitionata foarte aproape de geam pt. a profita cat mai mult de lumina naturala de afara. Se mai vede langa masuta o masca pt. niste tevi inestetice, cu cateva polite prinse din loc in loc.
Culoare material: pal melaminat de 18 mm grosime, negru striat si lila.
Cantul: ABS aluminiu.
Accesorii: sistem usi culisante marca Blum; glisiere Blum (la sertarele din interiorul dressingului); picioare reglabile; manere aluminiu ingropate, in forma patrata.
Impartirea interiorului dressingului a fost facuta in functie de dorinta clientului. Noptierele de langa pat sunt fixe si au fost prinse de tablia acestuia. Trei ornamente negre infrumuseteaza si mai mult lilaul tabliei de la capul patului. 








Un comentariu: