Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

11 iulie 2012

Corpuri prin bucatarie

Corpurile din aceasta bucatarie sunt cam impartite.... Sunt dispuse pe mai multi pereti.
Parti componente: 1 turn inalt langa frigider, cu 4 sertare si 2 usi; pe un perete o linie de corpuri suspendate cu usi batante; in partea de jos, 1 blat care incorporeaza chiuveta, iar alaturi de mascator s-a asezat masina de spalat. Restul blatului a ramas liber si poate fi folosit pe post de masa. Pe alt perete al bucatariei se afla alte 2 corpuri suspendate cu 4 usi batante; in partea de jos 2 corpuri cu usi normale si 1 cos jolly intre ele.
Culori materiale: pal melaminat de 18 mm grosime, rosu burgund si vanilie. Cantul: ABS aluminiu. Accesorii: pistoanele usilor batante marca Blum; glisiere si balamale marca Blum; manerele sunt cu insertie de plastic rosu; inaltator de blat aluminiu; margini de aluminiu care protejeaza capetele libere ale blatului; mobila este sustinuta de picioare metalice rotunde, reglabile.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu