Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

12 mai 2012

Rosu lucios si aluminiu

Titlul postarii dezvaluie culoarea frumoasa a acestei bucatarii, caci despre o astfel de mobila este vorba aici.
Ceva mai complex, acest mobilier are ca parti componente: sus - 3 suspendate cu usi batante, unul dintre ele fiind corpul cu hota; intre aceste suspendate se afla 2 spatii libere pt mirodenii si alte obiecte utile in bucatarie; jos - 1 mascator sub chiuveta; 1 cos jolly; sub plita 1 corp cu usa pe colt. Pe blatul argintiu-satinat s-au fixat plita si chiuveta din inox. Intr-un turn mare si inalt cu 4 sertare si 2 rafturi, s-au pozitionat cuptorul electric si cel cu microunde.
Culoare material: rosu china lucios. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime. Manerele, inaltatorul de blat si picioarele de sustinere sunt toate asortate intr-un mod placut.









2 comentarii:

  1. afiseaza si preturile pls!

    RăspundețiȘtergere
  2. as afisa preturile, dar ma mai spus si repet, ele difera de la o comanda la alta, chiar daca designul si materialele sunt la fel. este vorba de dimensiuni, ele nu au cum sa coincida. plus de asta nu vreau sa-mi sperii vizitatorii blogului, atati cat sunt...! :)) glumesc, fireste! :)

    RăspundețiȘtergere