Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

12 mai 2012

Mica, mica, dar moderna!

Intr-adevar, titlul descrie foarte bine ceea ce urmeaza sa vedeti in aceasta postare.
Este vorba despre o garsoniera care avea nevoie de o bucatarie utila, cu toate ca spatiul alocat acestei camere este extrem de mic!
Parti componente: 3 corpuri suspendate si 2 corpuri in partea de jos. La suspendate gasim un picurator, deasupra chiuvetei, un corp cu usa pe colt si inca unul care ocupa spatiul ramas pana la peretele despartitor al bucatariei. Plita electrica de sub hota este incorporata in blat, cuptorul de sub plita este si el incorporat intr-un corp de mobilier pt ca totul sa fie la linie! :) Sub blatul argintiu se mai afla un cos jolly si un mascator sub chiuveta.
Culoare material: portocaliu. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime. Manerele combina culoarea materialului cu cea a accesoriilor, adica aluminiu si portocaliu.
Masina de spalat si-a facut destul de bine loc sub blat.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu