Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

26 septembrie 2011

Mobila pentru parinti

Cand vine vorba de cei mari, titlul nu mai pare atat de...rigid. Dar totusi, nota de seriozitate se pastreaza. O dovada in plus este materialul din care a fost lucrata mobila de dormitor, caci despre ea este vorba in cele ce urmeaza.
Culoare material: negru striat.
Cantul de pe margini: ABS alb de 2 mm grosime. Acest cant contureaza in linii extrem de fine toate partile componente ale dormitorului.
Parti componente: un ansamblu de dulapuri si sertare cu spatiu pentru tv la mijloc; un pat dublu cu lada la cap si 2 noptiere in parti. Accesoriile Blum, adica glisiere si balamale, sunt prezente pentru a creste utilitatea mobilierului.

23 septembrie 2011

Mobila pentru copii

Poate ca suna un pic cam rigid titlul postarii, dar in general, mobila de comanda se adapteaza tuturor nevoilor unui client. Asadar, daca o camera destinata copiilor are nevoie de amenajare, iata cam ce poate contine mobilierul: un sifonier mare cu sertare la baza, mai multe suspendate cu dulapuri care alterneaza cu spatii fara usi si un pat pe colt incapator. Culoarea materialului: wenge. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime. Manerele de aluminiu au o insertie pe mijloc asortata cu materialul. Glisierele si balamalele folosite pentru sertare si usi sunt marca Blum. Picioarele metalice reglabile nu lipsesc nici de aceasta data de la sifonier.

14 septembrie 2011

Cappuccino

Partile componente ale acestei bucatarii: 3 corpuri suspendate, 4 corpuri in partea de jos si un mic turn sprijinit pe blatul mobilei. Culoare material: cappuccino. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime.
Deasupra chiuvetei rotunde de inox, se afla picuratorul incorporat in corpul suspendat din mijloc. Langa acest corp se afla hota, incorporata la randul ei intr-un suspendat.

In partea de jos (incepand de la usa bucatariei), in spatele unor usi cu balamale Blum se ascunde un mic frigider. Urmeaza mascatorul pentru chiuveta, corpul cu plita, 2 polite separatoare si 1 corp pentru masina de spalat care sustine practic turnul de langa geam. Pe blatul Niagara s-a atasat un inaltator de blat care previne alunecarea firimiturilor sau a umezelii in spatele corpurilor.