Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

14 septembrie 2011

Cappuccino

Partile componente ale acestei bucatarii: 3 corpuri suspendate, 4 corpuri in partea de jos si un mic turn sprijinit pe blatul mobilei. Culoare material: cappuccino. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime.
Deasupra chiuvetei rotunde de inox, se afla picuratorul incorporat in corpul suspendat din mijloc. Langa acest corp se afla hota, incorporata la randul ei intr-un suspendat.

In partea de jos (incepand de la usa bucatariei), in spatele unor usi cu balamale Blum se ascunde un mic frigider. Urmeaza mascatorul pentru chiuveta, corpul cu plita, 2 polite separatoare si 1 corp pentru masina de spalat care sustine practic turnul de langa geam. Pe blatul Niagara s-a atasat un inaltator de blat care previne alunecarea firimiturilor sau a umezelii in spatele corpurilor.

2 comentarii:

  1. Salut!
    Interesanta mobila de bucatarie de culoarea capuccino.Am accesat si eu din curiozitate site_ul trimis de anonim www.directlinesofa.com,chiar au canapele frumoase si preturi super bune

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt bune si astfel de ponturi. Mobila de calitate trebuie completata cu o canapea de calitate! :)

    RăspundețiȘtergere