Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

23 septembrie 2011

Mobila pentru copii

Poate ca suna un pic cam rigid titlul postarii, dar in general, mobila de comanda se adapteaza tuturor nevoilor unui client. Asadar, daca o camera destinata copiilor are nevoie de amenajare, iata cam ce poate contine mobilierul: un sifonier mare cu sertare la baza, mai multe suspendate cu dulapuri care alterneaza cu spatii fara usi si un pat pe colt incapator. Culoarea materialului: wenge. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 2 mm grosime. Manerele de aluminiu au o insertie pe mijloc asortata cu materialul. Glisierele si balamalele folosite pentru sertare si usi sunt marca Blum. Picioarele metalice reglabile nu lipsesc nici de aceasta data de la sifonier.

2 comentarii:

  1. Pare o culoare prea inchisa pentru un copil, personal daca as avea copii si o camera a lor, nu as amenaja-o in wenge, ci intr-o culoare deschisa. Dar fiecare cu parerile si ideile lui. Clientul nostru, stapanul nostru. Si eu am o garsoniera cu mobila, culoare wenge, dar e o casa pt adult. Felicitari pentru blog, multe idei exceptionale pentru mobila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai spus bine, clientul nostru, stapanul nostru. Eu postez ceea ce fac clientilor, designul si culorile materialelor este strict alegerea lor.
    Multumesc! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere