Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

23 iunie 2011

Dulapuri cu si fara usi culisante

Se presupune ca albastrul este o culoare rece, dar cand asezi un dulap de aceasta culoare intr-un dormitor parca presupunerea se cam schimba.
Din pal de 18 mm grosime de culoare albastra, fara fibra, s-a construit pas cu pas un dulap pe tot peretele dintr-o camera. Compartimentarea lui face ca sa ramana si cateva rafturi pe dinafara pentru un design mai placut. Sub aceste rafturi se pot vedea 2 sertare mici. La interior, in partea dreapta se afla rafturile pentru haine, iar in partea dreapta bara pentru umerase. Sustinerea intregii "constructii" este asigurata de picioarele de inox reglabile in inaltime. Cantul de pe margini-> ABS aluminiu.


Dressingul urmator este confectionat din pal melaminat cires de 18 mm grosime. Compartimentarea lui este simpla: rafturi pentru haine si bara de inox pentru umerase. Cantul de pe margini este ABS aluminiu. Picioarele de inox reglabile in inaltime il sustin.


Alaturi, se afla un dulap cu multe rafturi si un spatiu pentru tv. Fiind din acelasi material cu dressingul, cantul si picioarele de sustinere sunt la fel. Usile fac diferenta; ele sunt normale, cu balamale normale si manere de aluminiu.

11 iunie 2011

Bucatarie vesela

Aluminiul si verdele ca lamaia se imbina perfect intr-o mica bucatarie, pentru a avea parte de o atmosfera placuta in timpul gatitului. Usile batante din partea de sus ascund un picurator si alte cateva rafturi.

In partea de jos se afla un cos jolly, un corp cu 3 sertare si un mascator sub chiuveta. Sub cuptor s-a creat un spatiu pentru tigai, acoperit de o usa. Blatul aluminiu incorporeaza chiuveta si plita. Cantul ABS aluminiu de 2 mm acopera marginile palului, asortandu-se cu manerele usilor.

3 iunie 2011

Birou de primire

Intr-un spatiu destul de larg aflat in incinta unui post de televiziune locala, s-a amenajat un frumos birou de primire. S-a dorit ca intai de toate mobilierul sa imbine utilul si apoi placutul.
Parti componente:

1birou in forma literei T, cu blat dublat, 2 dulapuri si 2 sertare

2 dulapuri mari cu usi normale si rafturi deasupra

1 masuta pe rotile, de asemenea cu blatul dublat

2 masti pentru calorifer concepute ca 2 dulapuri cu rafturi

1 corp cu 4 sertare care incadreaza un spatiu cu raft la mijloc


1 dulap cu usi culisante stil dressing, cu 2 sertare la interior si alte cateva rafturi


Culoare material: pal melaminat de 18 mm wenge. Cantul ABS este la culoare cu materialul. Corpurile sunt sustinute de picioare de inox, reglabile in inaltime, cu talpa de cauciuc pentru protectia parchetului. Manerele subtiri au culoarea aluminiului. La dressing s-au folosit profile de aluminiu silentioase si rezistente in timp (garantie aproximativ 5 ani).