Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

23 iunie 2011

Dulapuri cu si fara usi culisante

Se presupune ca albastrul este o culoare rece, dar cand asezi un dulap de aceasta culoare intr-un dormitor parca presupunerea se cam schimba.
Din pal de 18 mm grosime de culoare albastra, fara fibra, s-a construit pas cu pas un dulap pe tot peretele dintr-o camera. Compartimentarea lui face ca sa ramana si cateva rafturi pe dinafara pentru un design mai placut. Sub aceste rafturi se pot vedea 2 sertare mici. La interior, in partea dreapta se afla rafturile pentru haine, iar in partea dreapta bara pentru umerase. Sustinerea intregii "constructii" este asigurata de picioarele de inox reglabile in inaltime. Cantul de pe margini-> ABS aluminiu.


Dressingul urmator este confectionat din pal melaminat cires de 18 mm grosime. Compartimentarea lui este simpla: rafturi pentru haine si bara de inox pentru umerase. Cantul de pe margini este ABS aluminiu. Picioarele de inox reglabile in inaltime il sustin.


Alaturi, se afla un dulap cu multe rafturi si un spatiu pentru tv. Fiind din acelasi material cu dressingul, cantul si picioarele de sustinere sunt la fel. Usile fac diferenta; ele sunt normale, cu balamale normale si manere de aluminiu.

Un comentariu:

  1. Imi place ce vad! Ati incercat sa folositi polite de sticla la partile vizibile? Va invit sa treceti si pe la noi pe site, poate gasiti idei noi idei pentru design.

    RăspundețiȘtergere