Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

20 august 2011

Ca un amestec de fructe



Dintr-o combinatie de 2 fructe exotice a rezultat un Q gustos. :)
Este vorba despre 2 materiale lucioase de culoarea portocalei si respectiv a bananei.
Parti componente ale mobilei: mai multe suspendate fara manere prinse pe perete in form literei Q; 2 comode joase cu 4 sertare, doar una dintre ele fiind sustinuta de picioare inox reglabile, cealalta parca pluteste in aer. Culoare materiale: portocaliu si crem lucios. Cantul de pe margini, ABS de 2 mm grosime are aceeasi culoare cu materialele. La usile corpurilor de pe perete, pentru deschiderea lor, s-a folosit un sistem push-up de la Blum, iar la sertarele de jos glisiere de aceeasi marca.


4 comentarii:

  1. cat a costat mobila aceasta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pretul mobilierului de fata a ajuns la 4000 ron. El este justificat de material, pal lucios de Germania (calitate superioara),de dimensiunile camerei si de accesoriile folosite (accesorii rezistente si de calitate marca Blum).

    RăspundețiȘtergere
  3. cu mobilierul acesta m-ati dat gata!
    Este chir impresionant si isi merita pe deplin banii.

    RăspundețiȘtergere