Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

3 mai 2011

Living "lucios"

Intr-un living spatios care va primi multi musafiri de-a lungul timpului cu diferite ocazii, s-a dorit a fi amplasate cateva piese de mobilier din pal lucios de 18 mm grosime, in 2 culori->negru si crem: un bar in colt de camera, o comoda joasa pe care se sprijina un "C" lucios si un corp cu usi de sticla prins pe perete.
Barul are in componenta 2 corpuri dreptunghiulare pentru sticle si pahare "legate" intre ele de o placa neagra, o tejghea ornamentala prinsa cu picioare metalice inclinate, o bara de inox care sustine tavanul barului si o placa la perete, cu rol dublu: ornamental si de sustinere. Cantul de pe margini este ABS la culoare cu materialul.

Langa bar, comoda joasa cu cele 4 sertare ale sale este sustinuta de picioare metalice reglabile (prezente si la barul prezentat mai sus). "C"-ul de pe perete are partea de jos asezata pe comoda. Tot pe comoda se mai poate observa o polita ornamentala, sprijinita la un capat de un picior metalic. Marginile palului au si in acest caz cant ABS la culoare cu materialul. Intre bar si comoda se afla micul corp cu usi batante din sticla si profil de aluminiu pe margini.

Un comentariu:

  1. Imi place foarte mult ideea barului. L-as adapta putin. dar cum rezolvam cu distanta intre orase?

    RăspundețiȘtergere