Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 aprilie 2011

Dressing si dulap-cuier

Micul dressing din pozele de mai jos are in componenta urmatoarele: pal melaminat de 18 cm grosime de culoarea ciresului, 2 compartimente cu bare de haine (inox); 4 sertare; 4 rafturi si 2 compartimente patrate, langa sertare; picioare metalice reglabile. Cantul de pe margini: ABS aluminiu de 0,4 mm grosime. Usile culiseaza usor cu ajutorul profilelor de aluminiu si ale sistemelor pt. astfel de usi (culisante).

Doua dulapuri suprapuse si cateva agatatori prinse pe o placa de pal melaminat, pot forma cu usurinta un "dulap-cuier".
Parti componente: pal melaminat de 18 cm, culoare cires; 1 mic turn cu 1 raft si un sistem pt. umerase (cu extractie in exterior); 1 dulapior cu raft la mijloc, care sustine turnul; agatatori aluminiu prinse de placa dintre turn si dulapiorul de jos; cantul de pe margini-ABS aluminiu; picioarele de sustinere sunt metalice, reglabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu