Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

21 aprilie 2011

Dormitor ca zebra

De ce ca zebra? Pai din cauza dungilor materialului, asemenea unei zebre si a denumirii acestuia: zebrano. Cu un mic joc de cuvinte se poate alcatui o descriere originala. :)
Mobilierul complet al acestui dormitor cuprinde: 1 pat cu 2 noptiere, 1 dressing mare cu 3 usi si oglinda aplicata la mijloc, o comoda mica pentru tv si o masuta de toaleta.
Dressingul, dupa cum spuneam, este impartit in 3: la mijloc rafturi, iar in parti 2 compartimente cu bare de inox pentru haine. Profilele de aluminiu incadreaza perfect usile glisante dandu-le rezistenta, iar sistemul de culisare devine cu ajutorul lor foarte silentios. Cantul de pe margini este ABS aluminiu de 0,4 mm. Sustinerea dressingului se face cu ajutorul unor picioare metalice reglabile.

Patul este compartimentat la interior de cateva traverse, pentru a-i da rezistenta si pentru a lasa spre folosinta tot spatiul de sub saltea. Tablia de la cap a fost dublata, iar patul incadrat de 2 noptiere mici, cu cate un sertar. Cantul ABS aluminiu se gaseste si aici, pe muchiile patului si la noptiere.

In fata patului se afla comoda tv cu 2 usi si un spatiu pentru dvd player, iar langa dressing masuta de toaleta cu 3 sertare, 1 raft ascuns de o usa si oglinda care nu putea sa lipseasca. Atat masuta cat si comoda tv se sprijina pe picioare metalice, reglabile. Cantul este, asa cum era de asteptat, ABS aluminiu, pentru ca detaliile si calitatea conteaza, iar acest dormitor se asorteaza intru totul. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu