Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

23 februarie 2011

Birou si polite pe perete

Biroul aici de fata, simplu si util intr-o camera mica, a fost "asezonat" cu cateva polite in scari, prinse pe un perete, deasupra lui. Culorile materialelor: negru poros si vanilie. Blatul biroului s-a dublat si s-a cantuit cu cant ABS aluminiu lat, de 2 mm grosime.
Dupa cum se poate vedea, in componenta biroului mai intra un mic dulap cu usa normala cu maner aluminiu, un keyboard si un spatiu pentru unitatea centrala a calculatorului.

3 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Imi puteti explica, va rog, modalitatea prin care ati prins politele orizontale de bucatile verticale?
    As dori sa-mi realizez ceva similar, dar la scara mult mai mica (60x15 cm) si caut sfaturi despre cum sa prind politele de perete. Greutatea nu va fi mare, doar pixuri, ceva dvd-uri, chestii de birotica.
    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut!
    Politele orizontale sunt prinse de placile verticale cu eurosuruburi, prin spatele acelor placi ca sa nu fie nevoie de L-uri sau alte sisteme de prindere la vedere. Placile la randul lor sunt prinse pe perete cu dibluri ascunse; se face un samfren pentru a ascunde diblurile. Nu stiu cat va pricepeti la acest domeniu... Ideea e sa se ascunda cat mai mult posibil acele dibluri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna..imi poti spune cam cat iei u pentru niste polite...gen 30/40 60/40 sau 30/100 ?
    Eu fac tablouri si m-ar interesa un pret pentru ele gata cantuite..

    RăspundețiȘtergere