Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

21 decembrie 2010

Usa culisanta (la intrarea in camera)

Cum se poate inlocui o usa normala de interior, dintr-un apartament, cu una culisanta din pal melaminat? Pai sa vedem. Intai se ia un profil de aluminiu pt. usi culisante (ingropat), apoi se construieste pe perete un fals din pal in care usa sa culiseze in voie. Urmeaza prinderea usii in sine, dupa ce a fost cantuita cu cant ABS de 0,5 mm argintiu si dupa ce s-au aplicat manerele, de asemenea argintii (in cazul de fatza)->unul ingropat-spre exterior, celalalt normal-in interiorul camerei. Palul folosit, de 18 mm este alb mat si se potriveste cu intreg interiorul apartamentului.

Un comentariu:

  1. arata foarte bine usa glisanta. pentru apartamente si case am gasit un furnizor foarte interesant de usi de interior. modelele de pe site arata foarte interesant. puteti vizualiza pagina pe www.kulttur.ro
    Se pare ca produce si usi de exterior pentru case si vile.

    RăspundețiȘtergere