Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

7 octombrie 2010

Living si bucatarie din pal "sticlos"

Livingul: alegerea modelului a revenit in totalitate clientului; palul ca sticla, in 2 culori-negru si crem-se intersecteaza intr-un model cat se poate de modern; partea de sus este prinsa pe perete, manerele lipsesc pentru ca ar fi stricat modelul; s-a folosit un sistem push-up care permite deschiderea usilor cu o simpla atingere, iar pistoanele cu gaz completeaza sistemul ajutand si mai mult la ridicarea usilor; regasim manerele in partea de jos, la cele 4 sertare.

Bucataria: modelul a fost ales si in acest caz de catre client; palul ca sticla in 2 culori-negru si bordo (rosu-inchis)-este prezent si in bucatarie; turnul negru incorporeaza cuptorul electric; la partea de sus, cea prinsa pe perete, se pot vedea usile batante (cu pistoane cu gaz), manerele satinate, picuratorul; la partea de jos, balamalele blum usureaza deschiderea si inchiderea usilor, sertarele blum cu amortizoare sunt si ele de mare ajutor; pe blatul negru s-a aplicat inaltatorul de blat satinat care impiedica alunecarea firimiturilor si a apei in spatele mobilei, iar plita si chiuveta au fost incorporate prin decuparea blatului.
Tin sa precizez ca atunci cand au fost facute pozele din bucatarie, folia protectoare de pe palul lucios nu fusese inlaturata! Din cauza aceasta se pot observa zgarieturi sau imperfectiuni care par a fi ale materialului!

3 comentarii:

  1. munca de calitate cu bani putini

    RăspundețiȘtergere
  2. ma intereseaza pretul mobilei de bucatarie din pal sticlos.

    RăspundețiȘtergere
  3. mobila din poza a ajuns in jur de 3000 ron!!transport si montaj inclus!!totul se face la comanda si in functie de dimensiuni, accesorii rezulta pretul.va astept cu un telefon daca sunteti interesat/a .

    RăspundețiȘtergere