Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

3 septembrie 2010

Cuier verde

Cuierul din imagine inveseleste holul unui apartament nici prea mare nici prea mic. Culoarea materialului este verde-lamaie, conturat de un cant aluminiu. Manerele sunt si ele de culoarea aluminiului, la fel si agatzatorile de pe fasii. Bara de inox sustine si ea 2 agatzatori, conferind in acelasi timp unicitatea acestei piese de mobilier. In componentza acestui cuier mai intra 2 dulapuri cu rafturi si 2 sertare. Picioarele de inox reglabile sustin intreg ansamblul.

4 comentarii:

  1. buna ziua! cam cat costa un asemenea cuier (aceeaasi culoare, acelasi model)?

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gasiti la numarul de tel 0721993542. multumesc pentru intelegere! vorbim detalii la telefon, e mai usor!

    RăspundețiȘtergere
  3. va pot spune aici, ca daca este verde-lamaie, cantul ABS si feronerie de calitate, pretul ajunge si la 580 ron. zic totusi sa ma contactati telefonic!

    RăspundețiȘtergere
  4. da imi place blogul tau. ai niste idei la mobilier foarte frumoase chiar la acest cuier am ramas impresionat cum ai pus acele 2 cuiere pe bara.....misto.

    RăspundețiȘtergere