Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

11 iulie 2010

Mic bar

Intr-un living cochet se poate amplasa foarte bine acest mic bar, elegant, de culoare inchisa (negru si gri). Bara de inox ii confera inca o data elegantza cuvenita. Cantul PVC cu acoperire subliniaza curburile blaturilor. Spoturile de deasupra ajuta la completarea ambientului camerei, luminand difuz.
Musafirii sunt serviti cum se cuvine! :D

2 comentarii:

  1. salut sunt liviu din bacau si mar interesa acest mic bar,imi poti spune la ce pret poate ajunge?ms si bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut! pretul poate varia intre 800 lei si 1500 lei, in functie de spatiu, accesorii, marimea barului propriu-zis si in cazul de fata, transport. trebuie sa stiu dimensiunile locului unde poate fi amplasat pentru a da un pret mai corect, daca in spatele barului mai exista ceva (ma refer la dulapuri pentru bauturi, vesela etc). ma poti contacta telefonic pentru mai multe detalii: 0721993542.

    RăspundețiȘtergere