Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

27 iulie 2010

Bucatarie cu accesorii moderne

Bucataria pe care am sa v-o arat in urmatoarele imagini (sau poze...) are cateva amanunte care imbunatatzesc aspectul general si usureaza munca unei gospodine.
Culorile materialului sunt paltin si arin maro. Cantul de pe margini este ABS platina, asortat cu manerele metalice. Balamalele blum permit inchiderea lina si silentioasa a usilor. Capacul cosului de gunoi din inox este prins cu ajutorul unei sfori de usa mascatorului de sub chiuveta, deschizandu-se o data cu usa. Cosul jolly pentru sticle si borcane, este si el prezent in ansamblul acestei bucatarii. Picioarele de inox inlocuiesc pe cele de plastic considerate un pic mai..."demodate" sa zic... si sustin in acelasi timp corpurile de jos.

Pe partea opusa gasim un turn in care s-a asezat si cuptorul cu microunde, iar in continuarea lui dulapuri cu usi de sticla si rama metalica, pistoane cu gaz care permit deschiderea usoara a usii (in sus). Jos, sub dulapuri, se afla o masa pliabila, prinsa pe perete, perfecta pentru spatii inguste.

Deasupra frigiderului se afla inca un dulap cu sticla si rama de metal in care s-au asezat ulterior carti cu retzete, iar tzevile care trec pe langa frigider au fost mascate cu pal melaminat, acelasi cu cel din care a fost facuta mobila si cateva politze pentru cani, obiecte ornamentale, condimente.

2 comentarii:

  1. forte frumos:D...totusi pe viitor daca ai incerca sa folosesti lemnul ceva mai gros..[asta ar da un plus de eleganta:D]

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este lemn, este pal melaminat de 18 mm grosime. Daca ar fi fost si mai gros ar fi incarcat bucataria....

    RăspundețiȘtergere