Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

21 aprilie 2010

Rosu, alb si mov (1)


Vorbeam intr-o postare anterioara despre interioarele colorate destinate nu neaparat copiilor. Iata un fel de completare, cu cateva imagini...in culori. Aici este un pantofar, asezat langa usa de la intrare, pe un hol destul de mic. Culoarea materialului este alb si rosu. Cantul este aluminiu, asortat cu manerele.













Iata si interiorul, cu rafturi pozitionate oblic, sau sa zicem inclinate, de marimea unui pantof (aprox. 35 cm). Bara de inox strapunge politele exterioare, oferind originalitate pantofarului in cauza.
















In aceasta fotografie se poate vedea un dressing ingust, ce-i drept, asezat intr-o nişa, langa baie. Se incadreaza cat se poate de bine in acel spatiu ingust, permitzand folosirea lui la maximum.















Prin usa deschisa se pot vedea rafturile si bara de haine din inox. Profilul de aluminiu ofera stabilitate usilor dressingului, dar si mobilitate stanga-dreapta fata de o usa normala prinsa in balamale care se deplaseaza pe directia inchis-deschis.
















In dormitor culoarea se schimba: gasim 2 noptiere, in stanga si in dreapta patului, in 2 culori, mov-alb si o comoda in aceleasi culori. Cantul aluminiu este si aici asortat cu manerele.









Va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu