Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

16 mai 2013

Living-bucatarie

Intr-o camera spatioasa poti pune cam orice piesa de mobilier doresti. In acest living (cu rol dublu, bucatarie si living in acelasi timp) s-a putut adauga chiar si un frumos bar.
Parti componente: 4 corpuri suspendate (unul dintre ele incorporeaza hota) si un mascator pt tevi; 6 corpuri in partea de jos: unul sub plita incorporata, un cos jolly, unul cu sertare, un mascator si inca 2 corpuri care completeaza linia de jos.
In fata acestui ansamblu de...multe corpuri, s-a asezat barul. Acesta din urma are in partea din spate, sa zicem asa, 4 corpuri folositoare, pt. depozitarea paharelor, farfuriilor, etc. Pe partea din fata a barului s-au prins cateva polite-ornament, iar pe blat s-a asezat un al doilea blat sustinut de 4 picioare din inox. Ideea blaturilor suprapuse a fost una de efect, a adaugat mai multa eleganta livingului-bucatarie.
Culori materiale: pal melaminat lucios de 18 mm grosime, alb si negru.
Cantul: ABS alb lucios si negru lucios.
Accesorii: balamale Blum; glisiere Blum; pistoane cu gaz; manere satinate; inaltator de blat aluminiu; plinta aluminiu in partea de jos a mobilei; picioare inox inclinate; sisteme push-up la usile suspendatelor.












2 comentarii:

  1. foarte frumoasa as vrea sa te intreb de unde pot procura acele bari de aluminiu care sustin placa la bucatarie..

    RăspundețiȘtergere
  2. de la magazine gen Triton, cele care comercializeaza accesorii mobilier.

    RăspundețiȘtergere