Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

2 octombrie 2012

Crem sus si burgund jos

Ca orice bucatarie care se respecta si care nu vrea sa se demodeze prea curand si aceasta "a ales sa poarte" 2 culori lucioase.
Mai intai partile componente: un mic turn sprijinit pe blat pt cuptorul care urmeaza sa fie incorporat; linie de suspendate cu usi batante, inclusiv cel pt hota; in partea de jos se afla un corp cu sertare; mascatorul; cosul jolly; corp sub plita incorporata in blat.
Culori materiale: pal melaminat de 18 mm grosime, crem lucios si burgund lucios; blatul gros a fost ales la culoare cu materialul folosit la linia corpurilor de sus.Cantul: ABS in culorile materialelor.
Accesorii: pistoane cu gaz Blum; glisiere Blum; picioare negre reglabile peste care s-a prins o plinta (sau cum i se mai spune, perdea sau fusta); manere inox, plate; inaltator de blat aluminiu.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu