Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

26 iunie 2012

Lilaul, din ce in ce mai la moda

Cred ca aceasta mobila de bucatarie nu va fi ultima pe care o voi "construi" din lila. :) Este la moda, ce sa mai vorbim!
Parti componente: linia de sus - incepand de la usa se poate vedea un turn care incorporeaza cuptorul; un corp cu usi batante; un altul pt. hota de deasupra plitei; mai spre geam inca un corp cu usi 2 usi batante.
                            linia de jos - tot de la usa o luam si se poate vedea din nou turnul, sertarele de sub cuptor; un corp conceput pt. masina de spalat vase; un corp util sub plita "absorbita" de blat; un cos jolly si ultimul corp cu 2 usi care incheie linia de jos.
Accesoriile: marca Blum - pistoanele usilor batante, balamalele, glisierele sertarelor, cosul jolly.
Culoare material: pal melaminat de 18 mm, lila. Cantul: ABS lila. Blatul, inaltatorul de blat, manerele si masca picioarelor care sustin partea de jos a mobilei sunt asortate, ele fiind toate aluminiu.
Va intrebati poate de ce lipseste chiuveta? Ei bine, de data aceasta, spatiul bucatariei a permis montarea ei pe peretele opus mobilei. In sfarsit un pic mai mult "loc de intors" in bucatarie! :) Unele blocuri nu-s chiar asa...rele.






5 comentarii:

  1. salutare,
    spune-mi si mie te rog daca ai facut corpul de cuptor de la blat in sus si daca da atunci de ce??
    usa MSV-ului se deschide la 90 grade sau a trebuit decupata plinta??

    RăspundețiȘtergere
  2. asa a vrut clientul, blatul sa ramana intreg si corpul pt cuptor sa fie pus pe blat. nu iti inteleg mirarea, nu e ceva neobisnuit. masina de spalat vase este un model care permite incorporarea si de asemenea, permite montarea unei usi de pal melaminat. lucrurile sunt simple, nu am decupat nimic. dar de ce atatea intrebari? :) curiozitate sau....?

    RăspundețiȘtergere
  3. da, Gabi, mi-a placut si mie alegerea clientului. am lucrat-o cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere