Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

5 ianuarie 2012

Tejghele

Magazinul de piese auto al unui prieten s-a mutat. A avut nevoie de tejghele noi, adaptate noului spatiu, mult mai mare decat cel lasat in urma. :)

Materiale folosite: pal melaminat de 18 mm grosime; cant ABS aluminiu; picioare reglabile in inaltime.

Parti componente: ansamblu de corpuri in forma literei C; 2 corpuri cu rafturi la vedere pentru expunerea produselor destinate vanzarii; 2 corpuri cu rafturi spre interior; 1 mica usa orizontala intr-o parte, care permite accesul in spatele tejghelelor.

Culoare material: megru poros.

2 comentarii:

  1. Imi place , lucrezi frumos. Nu vreau sa te critic dar rafturile sunt cam lungi , se vor lasa dupa un anumit timp, mai ales ca vor fi expuse piese auto pe ele. In rest arata bine, succes in continuare si spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate asa par in poza, lungi, dar sunt exact ce trebuie. Le-am vazut "populate" si arata foarte bine. Cat despre critici nu pot sa spun decat ca nu am de ce sa ma supar, critics are good! :)

    RăspundețiȘtergere