Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 februarie 2011

Masuta de toaleta si masuta de cafea

O astfel de masuta de toaleta poate fi de ajutor oricarei doamne sau domnisoare, atunci cand trebuie sa se pregateasca pentru diverse ocazii (ma refer aici la machiat, demachiat, aplicat tot felul de creme pe maini, pe corp, etc). Partile componente: blat cu cant PVC cu acoperire pe margini, un sertar si un mic dulapior in stanga, cu raft la mijloc. Culoare material: wenge. Restul marginilor au fost cantuite cu cant ABS aluminiu, combinat cu manere asortate (culoarea aluminiului).


Masuta, una foarte simpla, este confectionata din pal melaminat in 2 culori: negru poros si crem. Pe margini se poate vedea cantul ABS aluminiu de 0,4 mm. Rotilele masutei ajuta la mutarea acesteia in orice colt al camerei, sau de ce nu, al casei.

23 februarie 2011

Birou si polite pe perete

Biroul aici de fata, simplu si util intr-o camera mica, a fost "asezonat" cu cateva polite in scari, prinse pe un perete, deasupra lui. Culorile materialelor: negru poros si vanilie. Blatul biroului s-a dublat si s-a cantuit cu cant ABS aluminiu lat, de 2 mm grosime.
Dupa cum se poate vedea, in componenta biroului mai intra un mic dulap cu usa normala cu maner aluminiu, un keyboard si un spatiu pentru unitatea centrala a calculatorului.

21 februarie 2011

Birou cu turn

Pentru un spatiu destinat unei viitoare firme, am ales acest model de birou de perete cu un turn alaturi. Culoare material: stejar ferara. Cantul ABS aluminiu de 0,04 mm acopera marginile materialului; picioarele turnului sunt reglabile in inaltime; manere aluminiu le gasim la cele 4 sertare ale biroului si la usa turnului.

14 februarie 2011

Coltar "atarnat" de perete

Pentru a completa oarecum o bucatarioara, am prins pe perete acest coltar, deasupra unui dulap cu sertare si usi. Culoare material: cires. Cantul este aceeasi culoare cu materialul, iar manerele argintii dau un aspect placut usilor.



5 februarie 2011

Langa turn, un coltar

Langa o fereastra cu draperii rosii, a ramas un spatiu care putea fi amenajat cu folos. Si iata, turnul cu rafturi (pentru carti sau obiecte decorative) si un mic dulap cu usa la baza, are alaturi un mic coltar frumos rotunjit, cu raft la mijloc. Culori materiale: wenge si stejar ferara. Pentru rotunjimi s-a folosit cant PVC aluminiu cu acoperire, iar pentru restul laturilor cant ABS aluminiu de 0,4 mm. Ambele obiecte de mobilier "poarta" picioare de inox, reglabile in inaltime.

3 februarie 2011

Bucatarie cu bancute si pantofar pentru hol

Am sa va arat in aceasta postare ca o bucatarie mica poate "aduna" familia la masa. :)
Din cauza lipsei de spatiu, aceasta bucatarie a trebuit sa se adapteze. Asa ca, impartirea corpurilor suspendate si a celor de jos a trebuit sa fie cat mai eficienta. Pornind de la frigider avem: un turn inalt cu 2 usi, urmeaza corpul cu picurator deasupra chiuvetei, corpul cu hota (incorporata, pentru a fi la nivel cu celelalte corpuri) si un ultim corp cu raft la mijloc prin spatele caruia trece teava de gaz. In partea de jos, pornind de langa turn, se afla chiuveta din inox prinsa pe un corp zidit, apoi aragazul si un corp cu 4 sertare, alaturi de 2 usi cu rafturi la interior. Culoarea materialului: cires. Alte detalii: cantul folosit este ABS 0,4 mm aluminiu; blatul aluminiu de 30 mm grosime; manerele aluminiu; picioarele de aluminiu reglabile in inaltime, faciliteaza pozitionarea corpurilor pe suprafata gresiei.

Bancutele (din pal melaminat cires de 18 mm), cantuite cu acelasi fel de cant ABS (de 0,4 mm), sunt asezate la fereastra, acolo urmand sa fie locul pentru luat masa.

Pe hol, dulapul pentru pantofi in 2 usi, este confectionat din acelasi pal ca si bucataria. Culoare material: cires. Cantul este, de asemenea, ABS aluminiu de 0,4 mm iar manerele aluminiu se asorteaza foarte bine. Avem si aici picioarele reglabile in inaltime. Rafturile de la interior sunt pozitionate normal, adica drepte, spatiul holului permitand acest lucru. In caz contrar exista o solutie simpla: pozitionarea lor in plan oblic, adica aplecate spre perete, pantofii urmand sa fie asezati ceva mai inclinati.