Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

26 ianuarie 2011

Cuier in holul unei case

La inceputul montajului arata asa:

Apoi a inceput sa prinda si mai bine contur!
Cuierul din imagini are in alcatuire un turn cu rafturi, 2 dulapuri mai mici (de asemenea, cu rafturi) unde se poate aseza incaltaminte si cele necesare ingrijirii ei si o placa pe care urmeaza sa se prinda oglinda. Cateva agatatori pentru haine au fost aplicate pe 2 placi de pal, prinse pe perete. Culoarea materialului: artar. Cantul de pe margini este ABS aluminiu de 0,4 mm asortat bineinteles, cu manerele usilor si agatatorile.

22 ianuarie 2011

Doua birouri simple

Primul birou are in alcatuire 2 sertare si 2 dulapuri mici cu cate un raft la interior. Culoarea materialelor: negru striat si aluminiu la fetele de sertar. Blatul dublat are aplicat pe margini un cant ABS lat de 2 mm grosime. Restul palului a fost cantuit cu ABS normal de 2 mm grosime.

Cel de-al doilea birou este mult mai simplu. Culoarea materialului: negru poros. Blatul a fost dublat, iar pe margini a fost aplicat un cant ABS lat de culoare alba, de 2 mm grosime, pentru a fi in ton cu scaunul destinat acestui birou, tapitat in alb si negru.

18 ianuarie 2011

Rosie ca focul

Rosul aprins, fara fibra, al acestei comode a fost "domolit" cu griul manerelor si al cantului. Blatul de deasupra are pe margini cant PVC cu acoperire, iar restul comodei are cant ABS de 0,2 mm. Spatiul lasat liber (intre blat si sertare) poate fi folosit pentru un dvd player sau orice alt dispozitiv potrivit pentru televizorul care urmeaza sa fie asezat pe comoda. Picioarele de inox reglabile (cu cauciuc de protectie) permit pozitionarea ei pe orice fel de parchet, fie el cu rezistenta crescuta la uzura sau nu.

7 ianuarie 2011

Dulap ciocolatiu si rafturi pentru carti

Cine nu-si aminteste de celebrul sifonier in multe canate, greoi si lucios care sfarsea pana la urma intr-o camera intunecoasa in casa de la tzara cand venea vremea renovarii la bloc? Cred ca ne-amintim cu totii de el... Dar iata ca in timp, acelasi sifonier mare s-a transformat si poate arata mult mai bine in 2 culori calde, ca un cappuccino cu multa spuma deasupra. Cel din imagine este un dulap in 5 canate (unul dintre canate avand 4 sertare la exterior), confectionat dintr-un pal de 18 mm de culoarea ciresului natur si a fagului. Cantul folosit pentru margini este ABS aluminiu de 0,4 mm in ton cu manerele drepte. Inauntru, pe langa rafturi multe, mai gasim si o bara de inox pentru umerase.

Pe un alt perete al aceleiasi camere se afla cateva rafturi pentru carti. Forma lor nu este cea obisnuita, ci a unor cuburi prinse individual pe perete, pe cate o placa de pal. Culoarea materialului: cires si fag. Cantul, ca si la dulap, este ABS aluminiu de 0,4 mm.

5 ianuarie 2011

Birou mic in 2 culori

Acest birou in 2 culori (negru si crem) are "misiunea" de a ocupa un spatiu mic si ingust. Blatul a fost dublat, rotunjit la capete si cantuit cu cant PVC lat, de culoarea aluminiului. Manerele sunt asortate cu cantul si se potrivesc foarte bine cu intregul birou. Pentru restul componentelor, adica usi, sertare, laterale si rafturile din interior, s-a folosit un cant de culoarea ciocolatei amarui. :)

Glaf (pervaz la interior)

Pervazul de interior din poze inlocuieste foarte bine unul din plastic sau din orice alt material, cumparat la metru din magazinele de specialitate. Culoarea materialului (pal melaminat de 18 mm) din care a fost facut acest glaf este cires; marginea din fatza a fost dublata pentru a acoperi imperfectiunile peretelui, fie ele cat de mici si pentru a imbunatatzi aspectul geamului. Cantul dublu evidentziaza rotunjimile pervazului.