Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

7 ianuarie 2011

Dulap ciocolatiu si rafturi pentru carti

Cine nu-si aminteste de celebrul sifonier in multe canate, greoi si lucios care sfarsea pana la urma intr-o camera intunecoasa in casa de la tzara cand venea vremea renovarii la bloc? Cred ca ne-amintim cu totii de el... Dar iata ca in timp, acelasi sifonier mare s-a transformat si poate arata mult mai bine in 2 culori calde, ca un cappuccino cu multa spuma deasupra. Cel din imagine este un dulap in 5 canate (unul dintre canate avand 4 sertare la exterior), confectionat dintr-un pal de 18 mm de culoarea ciresului natur si a fagului. Cantul folosit pentru margini este ABS aluminiu de 0,4 mm in ton cu manerele drepte. Inauntru, pe langa rafturi multe, mai gasim si o bara de inox pentru umerase.

Pe un alt perete al aceleiasi camere se afla cateva rafturi pentru carti. Forma lor nu este cea obisnuita, ci a unor cuburi prinse individual pe perete, pe cate o placa de pal. Culoarea materialului: cires si fag. Cantul, ca si la dulap, este ABS aluminiu de 0,4 mm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu