Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

17 iulie 2011

Dormitor simplu


Partile componente ale acestui mobilier de dormitor sunt: 1 pat dublu, 1 sifonier cu usi normale si 1 suspendat deasupra patului. Culoare material: wenge. Cantul de pe margini: ABS la culoare cu materialul. Manerele: aluminiu, cu un design modern, plat. Sifonierul este impartit la interior de 2 rafturi si 1 bara de haine. Langa suspendatul cu usi se afla 1 coltar cu rafturi frumos rotunjite.
Simplu si atat de util! :)

4 comentarii:

  1. Nu arata rau, desi nu ma prea atrag pe mine dulapurile suspendate deasupra patului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca trebuie neaparat sa atraga. Este vorba de lipsa spatiului in alt colt al camerei. :) Ne adaptam, ce sa facem!

      Ștergere
  2. VREAU SI EU O IDEIE - AMENAJEZ CAMERA FETEI AM PAT MARE SI LIPSA DE SPATIU NU IMI PLACE MOBILA SUSPENDATA DAR DIN LIPSA DE SPATIU NUSTIU CUM SA PROCEDEZ ,MAM TOT GANDIT SCHITA DUPA SCHITA SI AM AJUNS LA CONCLUZIA MOBILA SUSPENDATA ACUM VREAU SA VAD CE MODELE GASESC SI AM NEVOIE DE AJUTOR .

    RăspundețiȘtergere
  3. imi cer scuze pt intarzierea cu care iti raspund! nu am avut acces la net in tot acest timp. daca inca nu te-ai hotarat cu amenajatul si daca mai treci pe aici da-mi de stire sau trimite-mi un mail (adresa o gasesti in descrierea de sub titlu de blog)si am sa incerc sa te ajut cu ideile mele.

    RăspundețiȘtergere