Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

16 noiembrie 2010

Cum se pot masca 2 frigidere?

Se da un spatiu destul de ingust si 2 frigidere alaturate. Pentru a scapa de aspectul inghesuit, s-au conceput 2 usi culisante cu profil de aluminiu, din pal melaminat de 18 mm (stejar ferara) si s-au prins pe un cadru din acelasi fel de pal. Seamana mult cu un dressing, tocmai pt. ca acest sistem de usi este folosit si la astfel de dulapuri.



11 noiembrie 2010

Mobila tineret->destinatie: pentru copii

In acest dormitor, culorile se joaca "de-a v-ati ascunselea", alternand cand cremul cald cand portocaliul vesel de la usile dulapurilor. Cantul ABS de 0,2 mm s-a asortat cu manerele, tot ca intr-o joaca, iar picioarele care sustin mobila sunt si ele la unison. In joaca se pot crea lucruri serioase, de durata si sa nu uitam, folositoare! :)

In alt "coltz" de camera s-a asezat un dulap mare, incapator, cu o destinatie precisa - hainele celor mici-, cu un televizor la mijloc si-un birou alaturi. Pentru ca joaca sa continue, s-au prins pe perete deasupra biroului, cateva polite ca niste scari cu cant PVC pe margini, pentru carti, jucarii...etc. Manerele si cantul se asorteaza si pe partea aceasta a camerei, la fel si picioarele de sustinere ale dulapului (reglabile).

8 noiembrie 2010

Simplu: dressing

Sistemul culisant modern, profilul din aluminiu, cantul ABS dintr-un plastic gros de culoarea aluminiului, sertarele la interior, bara de haine din inox, picioarele reglabile (inox), palul de culoare inchisa (wenge), rafturile, toate alcatuiesc acest dressing elegant si incapator.