Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 iunie 2010

In bucatarie...

Bucataria pe care urmeaza sa o vedeti este mica, culoarea materialului este deschisa (paltin) tocmai pentru a nu micsora si mai mult spatiul. Cantul cires se potriveste cu picatelele de pe blatul partii de jos. Pentru ca vorbeam de spatiul redus din bucatarie, se poate observa ca sertarele au fost puse sus, "insirate" practic sub corpurile suspendate; un corp cu sertare nu ar fi avut loc la partea de jos.

Ca orice bucatarie care se respecta, cu toate ca este mica, are masina de spalat aliniata sub blat. Orice spatiu poate fi de folos, daca este impartit si calculat cum trebuie!
Am mai spus-o, dar repet: pentru asta exista mobila la comanda! :) Nu pretul ridicat (asa cum il cred unii ca este) defineste o astfel de mobila, ci felul in care este adaptata oricarui spatiu, fiecarui client!

25 iunie 2010

Dulap cu usi culisante la mijloc

Iata o combinatie interesanta: usi culisante cu profil de aluminiu si usi normale cu manere in ton cu profilul si cantul. Picioarele dulapului lasa loc mopului cu care se poate curatza gresia de sub el. Sa vedem cum a fost facuta compartimentarea!

Sus si jos se afla rafturile pentru haine, pantofi si alte obiecte vestimentare. La mijloc, in spatele usilor culisante, se afla un sistem pentru umerase, ingust, care se trage in afara pentru a avea acces la hainele de pe umerase. Pe usi s-a aplicat oglinda.

Iata si oglinda, iata si meseriasu' oglindindu-se... :D Misiune indeplinita cu succes si de data aceasta! :)

23 iunie 2010

Montam parchet! Pretzuri avantajoase!

Parchetul dormitorului din imagine a fost aplicat peste cel vechi. Scurta descriere: triplustratificat (15 mm), culoare stejar natur, lungime lamela 2 m. Sub el am aplicat poliester extrudat de 6 mm pentru o mai buna izolare termica si fonica.

Pusculitza pentru restul de la paine

De multe ori am ramas cu ceva marunt dupa ce am cumparat paine de la magazin. Atunci mi-a venit ideea de a pune acest marunt intr-o pusculitza. Este buna atat pentru copii cat si pentru adultii care se incurca in monedele din buzunar. M-am uitat prin atelier si am gasit bucati de pal colorat. La fix! Iata ce a iesit!

Destul de inalta si incapatoare, aceasta pusculitza asteapta sa fie umpluta. Pentru a scoate monedele din interior se desurubeaza partea de jos (prinsa in eurosuruburi).

17 iunie 2010

Pat-dulap pentru copii

N-am mai postat de mult mobilier pentru cei mici. Iata azi o idee de patutz pliabil. Se foloseste cel mai mult in gradinitze, dar poate fi adaptat si pentru camera copilului. Asadar, sa vedem pat-dulapul! :P


10 iunie 2010

Dormitor-dressing, pat

In cele ce urmeaza, am pentru voi un dormitor compus dintr-un dressing si un pat, ambele in 2 culori (wood line si wenge clasic). Cantul aluminiu contureaza elegant liniile drepte ale corpurilor mobilierului. Sa vedem intai dressingul.

Compartimentarea: rafturi pentru haine, bara din inox pentru umerase.

Sa vedem cum arata si patul. Am dat la o parte salteaua pentru a observa mai bine cum poate fi folosit spatiul de sub ea. Pe langa sertar au fost facute cateva compartimente care au dublu rol: ofera rezistentza sporita patului si spatii in plus pentru depozitare (de exemplu, cutii cu pantofi).

9 iunie 2010

Un birou mic, pe coltz

Cine ar fi crezut ca un birou pe coltz poate fi atat de mic? Ei bine, iata ca se poate! Elegant, cu forme combinate- rotunjite si drepte, plasat langa geam pentru a folosi la maxim lumina zilei, acest birou este foarte util intr-o camera de lucru. Culoarea materialelor: wood line si wenge clasic. Pentru blat s-a folosit cant PVC cu acoperire (aluminiu).

Nu doar lumina zilei, care se strecoara pe geam este de folos, dar si privelistea odihneste ochii atunci cand este necesara o pauza de lucru.

2 iunie 2010

Dulap pe hol

In incercarea de a folosi si spatiul de pe hol, s-a conceput acest dulap ingust de 30cm. Incercarea a reusit cat se poate de bine! Spatiul din dulap e impartit, intr-o parte pentru haine, in cealalta pentru pantofi (cu rafturi oblice). Politele laterale folosesc la depozitarea cheilor, de ex. Cantul se potriveste cu manerele, toate fiind saten. Culoarea materialului este nuc francez. Spoturile, asortate si ele cu manerele si cantul, lumineaza inauntru dulapului, fiind de mare ajutor atunci cand se doreste "scotocirea printre lucruri". :P Sa vedem acum pe interior...

Iata rafturile pentru pantofi. Pozitionarea lor economiseste spatiu, permitzand dimensiunilor dulapului sa ramana la 30cm latime (sau adancime).