Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

28 iunie 2010

In bucatarie...

Bucataria pe care urmeaza sa o vedeti este mica, culoarea materialului este deschisa (paltin) tocmai pentru a nu micsora si mai mult spatiul. Cantul cires se potriveste cu picatelele de pe blatul partii de jos. Pentru ca vorbeam de spatiul redus din bucatarie, se poate observa ca sertarele au fost puse sus, "insirate" practic sub corpurile suspendate; un corp cu sertare nu ar fi avut loc la partea de jos.

Ca orice bucatarie care se respecta, cu toate ca este mica, are masina de spalat aliniata sub blat. Orice spatiu poate fi de folos, daca este impartit si calculat cum trebuie!
Am mai spus-o, dar repet: pentru asta exista mobila la comanda! :) Nu pretul ridicat (asa cum il cred unii ca este) defineste o astfel de mobila, ci felul in care este adaptata oricarui spatiu, fiecarui client!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu