Cand pasiunea ghideaza corpul, mintea si sufletul, lucrurile cat de marunte parca prind viata!

De ce am dat acest titlu randurilor mele? Pai simplu!
Totul a inceput ca un simplu job care ma ajuta sa-mi asigur, cat de cat, existenta. Intre timp s-a transformat in pasiune si asa a ramas! Ceea ce fac eu nu este un simplu "lucru", o masa sau un dulap, ci o parte din pasiunea mea care pleaca cu fiecare piesa de mobilier creata cu ajutorul imaginatiei si a respectului fata de client!

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

Familia mereu in suflet, suflet in tot ceea ce fac! :)

15 mai 2010

Dulap pentru balcon

Acesta este scheletul unui viitor dulap pentru balcon. Este facut din pal melaminat alb, cantuit pe margini cu wenge. Compartimentare: 5 sertare si 1 usa. Picioarele de plastic vor fi acoperite cu o "perdea" detasabila la nevoie, adica o fasie de pal care se poate inlatura pentru curatzarea gresiei de sub dulap, de exemplu.
Sa vedem cum a iesit!

Iata si sertarele incapatoare. Usa ascunde in spatele ei un raft; nu a fost montata pentru ca acest corp urma sa fie transportat la client.

Un comentariu:

  1. Buna ziua.
    M-ar interesa si pe mine costurile unui dulap de balcon, foarte simplu, fara picioare, alb, cu fete de usa bej par (daca se poate). Dimensiuni: 140 L, 110 h, 40 adancime. Un compartiment cu doua usi de 45 cm, fara rafturi in interior, si un compartiment cu o usa de 50 cm in partea dreapta cu 2 rafturi.
    Va multumesc.
    Damian 0768559940

    RăspundețiȘtergere